Educatie aanbod

 • Mediawijsheid workshops

  Mediawijsheid workshops

  BEZIEN geeft media workshops voor het onderwijs op het gebied van fotografie, animatie, social media, film. De workshops worden op locatie gegeven.

  Bekijk aanbod
 • Fotografie cursus

  Fotografie cursus

  Vergroot je fotografiekennis, leer kijken en ontdekt hoe je het beste met je camera om kan gaan om de meest prachtige foto’s te maken.

  Bekijk aanbod
 • Training en voorlichting

  Training en voorlichting

  Wil je graag weten hoe je Mediawijsheid kan inzetten in de klas? Of mediawijsheid creatief kan toepassen? BEZIEN help je op weg met advies en een op maat gesneden training.

  Lees meer
 • Mediawijsheid workshops

  Mediawijsheid workshops

  BEZIEN geeft media workshops voor het onderwijs op het gebied van fotografie, animatie, social media, film....

  Lees meer
 • Fotografie cursus

  Fotografie cursus

  Vergroot je fotografie kennis en leer hoe je het beste met je camera om kan gaan om de meest prachtige foto’s te maken.....

  Bekijk aanbod
 • Mediawijsheid Coaching & Training

  Mediawijsheid Training

  Wil je graag weten hoe je mediawijsheid kan inzetten in de klas? Of hoe je moderne media en social media kan toepassen....

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.